Tervetuloa kotisivuilleni

Eduskunta on pitänyt viimeisen istuntonsa ja jäänyt vaalivapaalle. Tärkeiden asioiden eteenpäin vieminen ei kuitenkaan riipu vaaliaikataulusta - ministerin työtä tehdään loppuun saakka.

Eduskuntaan tähtäävä vaalikampanjani on käynnissä. Jos mahdollista, tule tapaamaan kiertueellani. On tärkeää , että pystymme keskustelemaan Sinulle tärkeistä asioista, sillä sen avulla saan lisää näkökulmia työhöni. Mielipiteesi on tärkeä.

Työni kansanedustajana ja mahdolliset muut tehtävät edellyttävät, että Sinä ja mahdollisimman moni kannattaa minua äänestyskopissa. Äänestysnumeroni on 156.

Olet lämpimästi tervetullut tukemaan ja tekemään vaalityötä verkostossani. Täytä ilmoittautumislomake täällä. Vaalit -osioon kertyy myös nimilistaa tukijoistani. Kiitos kaikille kannustavista sanoista!

Voit olla yhteydessä kaikkiin vaaleihin ja vaalikiertueeseen liittyvissä asioissa myös VaaliPirkkoihin, eli Pirkko Vettenrantaan pirkko.vettenranta[at]netikka.fi tai Pirkko Raitilaan praitila[at]hotmail.com.

Tapaamisiin kiertueella!

Sosiaalista ja terveellistä keväänkorvaa toivottaen

Paula Risikko
peruspalveluministeri

Julkaistu 17.3.2011