Uusi aika alkaa

Kirjoitukset

Yhdet vaalit ovat jälleen ohitse ja tulos on selvillä. Saimme maallemme hyvän presidentin. Sauli Niinistö on vuosien saatossa omalla työllään osoittanut olevansa suomalaisten luottamuksen arvoinen.

Onko elämää vaalien jälkeen?

Kyllä on, mutta monelle kampanjaan osallistuneelle hieman erilaista. Monissa Café Niinistöissä eri puolilla Suomea vierailleena ei voi kuin ihailla sitä intoa, millä ihmiset yli puoluerajojen olivat auttamassa ja tekemässä henkeä kampanjaan. Yhteen hiileen puhaltamisen meininki oli käsin kosketeltava. Kiitos siitä kaikille!

Mikä muuttuu näiden vaalien jälkeen? Opposition edustajien mukaan ei mikään.

Oma mielipiteeni on, että kyllä muuttuu. Presidentti on ollut ja tulee kiistatta olemaan jatkossakin arvojohtaja. Presidentin tehtävänä on mahdollisuus, oikeus ja velvollisuuskin vaikuttaa asioihin.

Arvelen, että Sauli Niinistö ei sillä saralla jää edeltäjäänsä heikommaksi. Päinvastoin, uskon että lumi ei ehdi sulamaan, kun jo kuulemme häneltä mitä tarttis teherä.

Tästä joka tapauksessa alkaa uusi aika. Niinistön aika. Aika, jonka voidaan ennustaa olevan asiapitoinen ja erilaisuuttakin ymmärtävä.

Tulosiltana pukkasi tekstiviestejä. Moni halusi kommentoida. Eräässä niistä todettiin ”Onneksi olkoon, Suomi voitti!”

Niin voittikin. Me kaikki voitimme.

Scroll