Kokoomuksen puheenjohtajakiertueen Eurooppa -keskustelu Kouvolassa

Kirjoitukset

Jäsenyys Euroopan unionissa on tuonut suomalaisten arkeen uusia mahdollisuuksia. Toisesta jäsenmaasta voi löytyä työ- tai opiskelupaikka, tai mahdollisuus harvinaisen sairauden hoitoon. Vapaa liikkuminen parantaa Euroopan kilpailukykyä mikä on meille suomalaisille tärkeää.

EU-kansalaisten on pärjättävä muuallakin kuin kotimaassaan. Sosiaaliturvan pelisäännöt luovat edellytyksiä liikkumisen lisääntymiselle, ja niiden rakentamisessa on viime vuosina edistytty.

Talouskriisiä ei ole vielä kokonaan nujerrettu, mutta katseet Euroopassa pitäisi pikkuhiljaa suunnata eteenpäin. Soisin, että huoli Euroopan kilpailukyvystä yhdistäisi nyt komissiota ja jäsenmaiden päättäjiä, niin että Eurooppaan saadaan todellinen kasvu- ja työllisyysohjelma.

Scroll