Risikko tulevaisuusteemasta: Huominen pitää tehdä eilen

Kirjoitukset

Uhkakuvien keskelläkin on tärkeää säilyttää usko tulevaisuuteen. Jokainen on joutunut kokemaan vaikeita vaiheita omassa elämässään, ja niin on koko Suomikin. Aina niistä on selvitty ja varmasti selvitään jatkossakin. Kääritään hihat ja tartutaan toimeen: kaunistelematta ja kauhistelematta.

Luotettavuus ja rehellisyys, vastuunkanto ja välittäminen sekä yhteistyöhakuisuus ja positiivisuus ovat kokoomuslaisia, minulle tärkeitä arvoja. Niiden turvin mennään myllerrysten läpi. Itsekkyyttä ja kovuutta ei saa päästää vallalle, sillä kukaan ei ole yksin mitään.

Arvoista on pidettävä kiinni. Ne ohjaavat, kun pärjätäksemme meidän on tehtävä reippaita rakenteellisia uudistuksia. Haluan saada vanhat ja jähmeät rakenteet liikkeelle, jotta tilaa syntyy uudelle, ihmisläheisemmälle Suomelle.

Paula Risikko

Kokoomuksen puheenjohtajaehdokkaat tuumivat tulevaisuutta kiertueen viimeisellä etapilla Helsingissä maanantaina 2.6.

Politiikka viitoittaa monella saralla, miten Suomen menestys, osaaminen ja hyvinvointi rakentuvat vuosiksi eteenpäin. Tämän päivän päätökset näyttävät tien, jota suomalaiset kulkevat.

Tulevaisuudesta puhuvat Paula Risikko, Alexander Stubb ja Jan Vapaavuori. Keskustelua vauhdittaa Suvi-Anne Siimes ja sen juontaa Kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Petteri Orpo.

Voit seurata tilaisuutta livenä verkossa ma 2.6. alkaen 17:00

Scroll